NYE GRUPPER – vil du med?

GRUPPER PÅ VEJ I FORÅRET:

Jeg planlægger nogle spændende gruppeforløb i foråret – måske er det noget for dig, eller nogle, du kender? Del meget gerne i dit netværk (København).

GRUPPE FOR UNGE KVINDER med lavt selvværd / forkerthedsfølelse / mindreværd / præstationspres

Info: Kender du til fornemmelsen af at kigge dit Instagram feed igennem, og samtidig skamme dig over, at du jo slet ikke er lige så pæn/tynd/populær/klog/sexet/dygtig som dem, du følger?

Eller føle dig forkert på studiet, jobbet eller i din vennegruppe? Eller har du måske ingen venner, fordi du føler, du ikke har noget at byde på?

Har du en følelse af at have en facade udadtil, og være en helt anden inde bagved?

Hvis du kender til nogle af de ting, er denne gruppe nok noget for dig.
Vi er max 6 unge kvinder og mig som facilitator.
Det bliver et trygt rum, hvor du kan være præcis som du er, og have det præcis som du har det.

Vi arbejder med selvværd, grænser og at lære at tæmme vores egen indre kritiker.

Hvis du har lyst til at vide mere om denne gruppe – helt uforpligtende, så skrive en besked til mig her på info@fiesandfeld.dk
Eller på sms 20250095

GRUPPE FOR FØRSTEGANGSMØDRE – vi mødes uden baby.

Alternativ til almindelig mødregruppe – vi tager et spadestik dybere, og giver plads til alt det, der ikke nødvendigvis er kønt.

Gruppen er for dig, der ønsker et alternativ til den traditionelle mødregruppe, og som ønsker at have et trygt rum, hvor du kan vende alle dine følelser omkring at være blevet mor, og alt hvad der hører med.

Måske tumler du med tanken om, at du ikke dur som mor, at du har fortrudt, at du føler dig fanget, forkert, vred eller sorgfuld.

Måske mistrives du i dit parforhold, i din venindegruppe, eller du føler dig ensom som ny mor.

Måske er du bare landet i en mødregruppe, hvor du længes efter at tale om mere og andet en mælkebabser og afbrudt nattesøvn.

Vi mødes max 6 mødre og mig som facilitator.

Hvis du har lyst til at vide mere om denne gruppe – helt uforpligtende, så skrive en besked til mig her info@fiesandfeld.dk
eller på sms 20250095

Du kan KUN blive klogere <3